Festivalul Sinaia Forever 2013

Sep

27

Time: 10.00
Location: 45.35354,25.551301

Primaria orasului Sinaia organizeaza in perioada 27-29 septembrie 2013 cea de a XIX-a editie a Festivalului “Sinaia Forever” devenit demult o traditie, un brand al orasului si totodata cel mai important eveniment pentru sinaieni si Sinaia.

Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia: “Centrul statiunii se transforma in VIA SINAIA – Design Verde Deschis – un proiect de regenerare urbana fara precedent.
Un asemenea proiect iti schimba viata!
Ne aflam intr-o etapa unica, cu care cei mai multi dintre noi ne intalnim doar o data in viata, transformarea orasului nostru. Anul acesta ne pregatim pentru viitor. Sinaia este in plina schimbare. Astfel, putem spune ca ne aflam in plin santier. Imi doresc sa veniti cu placere la fiecare editie a Festivalului “Sinaia Forever”, dar cel mai mult vreau, ca in viitor, sa regasiti aici un centru renascut si o statiune in care veti simti siguranta si confort.
Va astept la festival!”

Sinaia Forever este unicul festival din Romania care aduce in fata publicului in fiecare an, un concept nou.
Tema editiei de anul acesta este: “Via Sinaia Forever”. Aceasta tema a fost aleasa pentru a sarbatori un proiect important pentru Sinaia. Este un proiect din fonduri europene, in valoare de 20 de milioane de euro castigat de echipa Primariei Sinaia.
Datorita notorietatii evenimentul s-a transformat intr-un adevarat brand, simbolizand abordarea creativa a unui eveniment de tipul zilele orasului.
An de an, in ultimul week-end din luna septembrie la Sinaia este sarbatoare, este Festivalul “Sinaia Forever”, intotdeauna altfel, pentru a fi trecut pe lista festivalurilor de nelipsit. In fiecare saptamana din luna festivalului vom face cunoscute public cateva din numele artistilor care vor concerta pe scena din Parcul “Dimitrie Ghica”.
De asemenea, lansam invitatia la: workshop –uri, expozitii vii si FILM 4 FUN.